Поздравителен адрес

 

 

Уважаеми учители, скъпи ученици, деца и  родители,

 

Днес отново е 15 септември – празник, който влиза във всеки дом чрез вълненията и грижите по децата или чрез носталгията по спомените.

През годините училището се превърна  в символ на стремежа на българина към духовност и просвещение. Този празник е важен за всички нас, осъзнаващи необходимостта от качествено образование, което да послужи за трамплин към едно по-добро бъдеще.

Мили деца,

Детството ви е изпълнено с много усмивки, с невероятни случки и с красиви спомени. Нека вълшебството и магията им ви съпътстват и занапред. Бъдете здрави, щастливи и устремени към своите мечти! В детската градина откривайте нови приятелства, с подкрепата на своите учители опознавайте света около вас!

 

Скъпи първокласници,

Днес вие прекрачвате прага на вашия „втори дом“, ще чуете училищния звънец, ще прелистите буквара. Уважавайте и вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение ще ви поведат по пътя на науката и мъдростта. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си.

Скъпи учители,

Вашата професия е призвание, защото освен знания и умения, възпитавате и формирате нравствени ценности у младите. Желая Ви много сили и здраве, защото Вие градите нашето бъдеще!

        

ЧЕСТИТА 2022/ 2023 УЧЕБНА ГОДИНА!

 

 

С уважение,

 Д-р Цветан Костадинов

 Кмет на община Червен бряг