ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ

 

 

Уважаеми учители,

Скъпи деца и ученици,

Родители,

 

Най - сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна година. Това е денят, в който всички ние, учители, ученици и родители, се прекланяме пред духовното огнище на българина – училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет.

Скъпи учители, на Вас пожелавам все така неуморно да създавате и да пазите богатството на България - децата! Желая Ви здраве и упоритост, за да се борите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение.  Нека любовта на Вашите възпитаници бъде най-ценният дар за труда Ви! Желая Ви много духовни сили и творческо дръзновение, за да дадете на своите ученици качествено образование!

            Скъпи деца и ученици, пожелавам Ви една истинска, успешна учебна година! Година, през която да откриете още много интересни неща, свързани със света около Вас! Година, през която много от Вас ще намерят нови приятели! Вярвайте на своите учители, защото те са хората, които ще Ви помогнат да станете не само по-образовани, но и по-добри граждани на България и света!

Не се отказвайте от мечтите си, защото те са Вашите криле. Вървете напред смело и решително! Искайте, защото можете! Не се страхувайте от трудностите, а ги побеждавайте!

Честит празник и на добър час!

 

 

С уважение,

 

Д-р Цветан Костадинов

Кмет на Община Червен бряг