ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

 
Скъпи деца и ученици,
Уважаеми учители и родители,
Първият учебен ден – 15 септември е една от най-запомнящите се и тържествени дати за всеки от нас. Денят, в който по традиция се открива учебната година. Ден – вълнуващ и незабрави!. Празник, който влиза във всеки дом чрез очакването на първия звънец, чрез трепетите и грижите по децата или чрез носталгията на спомените.
Мили деца,
Нека детството ви е изпълнено с много усмивки и невероятни приключения. Бъдете здрави и устремени към своите мечти! Вярвам, че в детската градина ще откриете нови приказни светове, ще учите и ще се забавлявате с подкрепата на своите учители и родители.
Скъпи първокласници,
Днес вие прекрачвате с вълнение прага на своето първо училище. Желая ви да бъдете амбициозни и любознателни - търсещи новото, интересното, красивото.
Мили ученици,
Откривайте и развивайте своите таланти, за да пожънете успехи в различни надпревари. Растете силни, умни и дръзновени!
На Вас, уважаеми учители, пожелавам здраве и търпение.
Нека истинската любов в очите на децата, благодарността на родителите им и нашата признателност за всеотдайността и грижите бъдат най – хубавият подарък за Вас. Убеден съм, че заедно ще направим всичко възможно да осигурим на нашите деца спокойствие, любов и изпълнен с хармония свят.
На Вас, родители, пожелавам да подкрепяте усилията на децата си в техния път на образование, израстване и усъвършенстване!
Честит първи учебен ден!
Спорна и успешна 2020 / 2021 учебна година!
 
/П/
С уважение,
Д-р Цветан Костадинов
Кмет на Община Червен бряг